Sunday, December 14, 2008

Den store smellen

Vi har krysset grensen. Etter et uttal timer i rekordtrange busser fullstappet med mennesker er vi endelig fremme. Utsultet, utmattet. Vaart forste mote med Guatemala er ikke til aa unngaa. Pizza Hut lyser mot oss som en oase i orkenen. En kilde av rent liv og nye muligheter.
Lasagne. Pizza. Milkshake, cesar salat og amerikanske brownies til dessert. Vi bestiller alt. To selvutnevnte raddiser som skulle suge til seg lokale spesialiteter, kultur og kunnskap maa gi tapt. Her er vestlig julemusikk og toalletter i porselen. Wonderful Copenhagen.

I morgen begynner vi paa spanskkurs. Vi har reist fra Pizza Hut og kalde Xela til Lago Atitlan, en innsjo omkranset med smaa, rolige byer. Her skal vi bygge, her skal vi bo. Ok, bygge blir kanskje aa ta litt hardt i. Men paa skolebenken skal vi. Det blir bra!

8 comments:

Anonymous said...

Nei, skal dere til Atitlan! Der var det en bekjent av meg som var utvekslingslærer i et år for ikke så lenge siden. Si fra hvis dere trenger lokale tips fra en nordmann (hallingdøl) som har been there, done that ;-)
Kati

Cecilie said...

Hihi jeg kjente ikke igjen Johannes=) Så bra. Pizza Hut slår aldri feil for øvrig, skjønner at dere måtte overgi dere, hehe.. Lykke til med spansken!

Ragne Marie said...

kaspus! haha. pizza hut var flittig brukt av meg da vi var på jamaica man. god kyllingpizza! du skriver så fint! koz

Anonymous said...

Pizza hut er jo knall godt.

Eg kan relatere til fullstappetbuss i mange timer. Hehe.. utfordringer:) Det er bra. Håper du får en fantastisk tid i Guatamala. Håper å få treffe deg i våren ja. Det hadde vært knall digg. Ac

Anonymous said...

aa saa goy! e du ved Lago Attitlan no?
Ska du vere lenge? Fikk nett mail av mamma som fortalte at du e i slekt med Elisa, eller naake lignande, og at du er i Guatemala no. Berre gi lyd om du har lyst aa finne paa naake :) nr mitt e 50442515 her i Guatemala. Reise foresten aa hang glida paa onsdag, om d hores spennande ut e d berre aa henge seg med :)Vi blir her til 2 januar.

Oda

Kaspus said...

Oda: toft! Hvor er du da? Vi blir i San Pedro til 4/5 januar, for vi drar videre til Guatemala by. Hangliding hores sykt spennende og ganske skummelt ut;)

Dere andre: pizzahut-junkies.

Martin said...

Hei Kaspar, skjønner dere koser dere med pizza hut:p Håper dere har fått smakt lokal mat og, men det har dere vel kjenner jeg deg rett:) Kos dere masse! Godt nyttår forresten!

Martin

Kaspus said...

Oda: Var i Antigua i gaar, provde aa ringe men fikk ikke tak deg. Har du facebook? Vi drar uansett snart mot Nicaragua.